Don Clic

E-commerce de joguines i realitat virtual

Ara que ve caga tió, Nadal i Reis, us presentem DonClic, l’e-commerce de les joguines i la realitat en miniatura on comprar figures, peces de construcció, cotxes, nines o jocs de Lego, Playmobil, Siku, Bruder i Schleich, noms que segur que no et deixen indiferent… a nosaltres tampoc.

A Omatech hem creat aquesta botiga online on mostrem els productes al front-end en galeries d’imatges, nets i sobre fons blanc, seguint la bona pràctica d’aquest tipus de portal. Els hem endreçat per categoría o per marca per facilitar la navegació per si no vols fer una cerca directe amb el cercador habilitat.

Hem programat el back-end en la versió 5.2 de Laravel, framework de codi obert per a desenvolupar aplicacions i serveis web amb PHP.

Facilitem la gestió dels mètodes de pagament, per una banda amb el desenvolupament d’un TPV en el back-office que permet la venta directa en local i per l’altra amb la integració de dues passarel·les de pagament (redsys i Paypal). També agilitzem la gestió d’stock al web amb la implantació d’un sistema per actualitzar productes de Lego des de bricklink, marketplace de peces de lego.

Jugues? 🙂