Un any més rendim homenatge a l’essència Omatech amb l’esperada Omafarra 2017, una jornada per a gaudir amb tot l’equip fora de l’oficina.

Hem de reconèixer que gairebé se’ns tira el temps a sobre engrescats entre projecte i projecte, però hem estat més ràpids i hem pogut planificar a ritme frenètic un dia molt complet.

Ben aviat ens ha recollit un autocar davant de la porta d’Omatech per dur-nos als karts de Castellolí on hem agafat forces amb un esmorzar de campió. El dia seria llarg i per això ens hem vitaminat amb una bona botifarra amb mongetes.

3, 2, 1… goooo!!!!!

Comença la cursa al circuit dissenyat pel Dani Pedrosa on alguns han demostrat dominar els karts fent temps de professionals, d’altres hem fet trompos, ens ho hem pres amb calma i fins i tot hem sortit de pista. Sempre amb el cap ben alt i amb la dignitat que permet la mena de gorret de dutxa que ens han fet posar sota el casc. Això sí, el pòdium és el pòdium, visca els guanyadors!!!


Després dels karts, hem tingut temps de comentar la jugada tot fent el camí de tornada cap a Barcelona.

L’autocar ens ha deixat a la platgeta, just a La Base Nàutica on ens esperava una taula muntada en quadrat que ens ha permès veure’ns les cares mentre hem gaudit d’un arrosset a peu de sorra amb sangria inclosa.

Hem seguit amb uns tocs de pilota a la sorra, fútbol americà, escalfament amb tocs de mans de cara a jugar a vólei i tots cap a la xarxa… partidet de vólei, bany efímer i preparats per la nit…

La festa ha continuat al Frankie Gallo ChachaCha

… hem reposat forces amb uns entrants i unes pizzes delicioses, el lloc ens ha encantat i ens han tractat de meravella, totalment recomanable.

Finalment, amb les energies en reserva, hem acabat a La Terraza del Poble Espanyol, ball per aquí, ball per allà fins que se’ns han fet les tantes… festa feta!

Sóu grans Omagent…
Fins l’any vinent!!