ITW Reagents


Panreac Quimica SLU (Espanya), AppliChem GmbH (Alemanya) i Nova Chimica (Itàlia) s’uneixen creant la divisió de reactius ITW Reagents amb l’objectiu de reunir l’experiència i el know-how de tres empreses experimentades; Omatech unifica les 3 webs en una nova que redefineix la nova imatge corporativa.

Seguim el grafisme basat en formes simples i de colors blaus i roses del seu logo.
Estructurem les dades en menús laterals desplegables i pastilles visuals que engloben blocs d’informació i fan que l’usuari navegui intuitivament. Reforcem la usabilitat del site amb una barra i una caixa de cerca, llibreria de cerca avançada, que permeten filtrar per diferents atributs.

L’acollida dels seus clients ha estat molt positiva ja que disposen de moltes més eines de cerca i d’una presentació de la informació molt més estructurada.

Per la càrrega de dades, integrem de manera transparent la seva base de dades en la nostra i creem una zona privada amb gestió de documents. La resta de contingut es gestiona amb l’editora Omatech.
El resultat és una web multi-idioma (5 idiomes integrats) i multi-contingut (cada àrea geogràfica suporta el seu propi contingut). De fàcil gestió i flexibilitat d’estructura, preparada per la futura escalabilitat del projecte.

Donem coherència a la presència digital del grup fusionant i readaptant el disseny de les seves xarxes socials (youtube, linkedin, twitter, facebook).

ITW Reagents, el vostre soci per a reactius de laboratori i productes químics per a ús industrial.