Quan arriba el mes de juny, es comença a respirar neguit i inquietud entre els ordinadors d’Omatech per acordar la cada cop més propera OmaFarra de cada estiu. Aquest any, el centre de totes les mirades va ser la pissarra de la sala de reunions. Van sortir propostes i més propostes: tirar-se amb paracaigudes, kayak, paddle surf, bubble football, fins arribar a una party boat que ràpidament va captar l’atenció de tots. De seguida que va sortir aquesta idea els marcadors es van disparar i ens vam començar a engrescar els uns als altres a favor de la proposta. La idea de la party boat es va menjar a totes les demés amb notable diferència. Així que al cap d’una setmana teníem organitzada una festa de tres hores en catamarà a la qual assistiríem setze persones d’Omatech, set d’Easypromos y vint-i-cinc d’Adsmurai.

El matí del divendres 15 de Juliol ens vam trobar al mític BraCafé per agafar forces amb un bon esmorzar sense presses. Més tard vam anar tot xino-xano cap a Puka’s Surf on ens esperaven 15 taules de paddle surf a punt per sortir al mar. Va ser una experiència divertida, sufocant i refrescant a la vegada! Uns més amunt, uns més avall, uns pocs dempeus gaudint del seu moment de glòria, uns quants més de genolls fent tremolar la taula i la resta a l’aigua incapaços de mantenir-se “a bord”. L’experiència no va tenir desperdici! O al menys per nosaltres, la monitora segurament va haver d’agafar vacances just després que li toqués el nostre grup…

Per calmar la set i fer descansar les cames, vam seure a un “xiringuito” a mig camí cap el catamarà. Allà vam fer unes sangries, unes cerveses i molts riures. Com que la set no va ser prou forta per matar la gana, no ens en vam poder estar de fer una aturadeta a picar alguna cosa amb una mica més de pes abans de pujar al catamarà.

I finalment, tots a bord! Asseguts sota la solana, vam veure arribar les tribus Adsmurai i Easypromos, ben animats disposats a donar-ho tot. Allà no  va faltar de res: bona música, cervesa, barbacoa, sol i un bon bany amb 50 persones lluitant per apoderar-se dels flotadors i matalassos d’aigua. Després del bany, gairebé ningú es va escapar de ballar una estona, entre la música, la cervesa i el dia que ens va fer, no hi havia com tirar-se enrere! Està clar que per a tots els recent arribats a Omatech, Easypromos i Adsmurai, no es va donar un panorama millor per començar a trencar el gel, deixar-se anar i fer team-building; per als no tant nous, va ser una altra ocasió per riure, moure’s i passar-nos-ho de conya tots junts!

Un cop vam deixar el catamarà, els més valents ens vam animar a seguir la festa a una terrassa davant del mar amb més música i caliu de grup.

Seguint la tradició d’altres anys, molts estàvem rebentats a l’hora de sopar, però això no va ser raó suficient per a posar punt final a la Omafarra 2016. Ens esperava un bon sopar al restaurant Roma del carrer d’Alfons XII, amb menjar boníssim, apunt a temps i amb un servei d’atenció excel·lent. Sens dubte una bona elecció! Les copes “post-sopar” van tenir èxit d’assistència. D’Alfons XII a Shoko i de Shoko a la Sala Apolo. Un any més, queda clar que a Omatech no tot sempre són ordinadors, reunions i correus electròncis, són ganes de ser els millors en el que fem i, quan toca divertir-se, de passar-nos-ho de conya!

 

2016-07-15-PHOTO-00008971 2016-07-15-PHOTO-00008956 2016-07-15-PHOTO-00008936 2016-07-15-PHOTO-00008929 2016-07-15-PHOTO-00008917