Promoció El Círculo


Una de les línies de negoci que hem obert des de fa uns anyets és la gestió integral de tots els elements que composen una promoció on-line mitjançant l’eina Easypromos.

Recentment, per exemple, hem gestionat la promoció de El Círculo la película. En aquest cas no hem desenvolupat la landing page personalitzada des de zero com és habitual sinó que hem partit de la pàgina en versió anglesa. L’hem traduïda modificant directament els arxius del codi en blocs de text. També hem retocat alguns detalls per acabar d’ajustar el disseny al gust del client.

Hem creat un blog de notícies en wordpress adaptant-lo a la línea estètica de la pàgina principal i del concurs amb sorteig certificat que hem fet amb Easypromos.


A Omatech som fans d’aquesta plataforma perquè permet moltíssimes variacions, per El Círculo hem configurat un concurs composat per una pàgina de presentació, un formulari on els participants registren les seves dades, el sorteig amb certificat de validesa, el corresponent mailing a participants i guanyadors, una plana agraint la participació, una pàgina on apareix el guanyador publicat i un enllaç a les Bases legals.

A banda de la gestió tècnica, també ens encarreguem del seguiment de la promoció així com del recull estadístic de totes les interaccions d’usuari, un punt clau per agafar idees i millores per a properes accions.

Explica’ns la teva promoció, a Omatech ens agradarà gestionar-la per tu.