Karts

El dijous passat (12/07/2007) l’equip d’omatech va gaudir d’un dia d’esbarjo, gràcies en gran part a la benevolència dels nostres clients que en tots els casos es van mostrar comprensius amb la necessitat de fer un dia de break dins de la rutina diària.

A primera hora del matí vam enfilar direcció Girona, i ens vam pendre un bon esmorçar a base d’entrepans, a la pobre senyora del bar de Sils li vam fer la comanda més gran de la setmana.

El dia d’esbarjo va tenir com a activitat central anar al karting de Sils a fer unes carreres, sempre respectant el «fair play» 😉 per sobre de la competició pura i dura.

Us asseguro que les agulletes i els blaus de gran part de l’equip donen fe de que de totes maneres els «piques» van ser constants. Hi va haver de tot, alguna petita reclamació a la sortida, algun kart que es va calar, alguna pujada de classificació als despatxos i sortides de pista a tort i a dret, que van fer que a tots ens semblés molt curta la carrera.

Es van destapar alguns fitipaldis, altres van quedar per sota de les seves propies expectatives, pero en general tots ens ho vem passar d’allò mes bé, gaudint d’un dia d’alliberació d’stress, que era l’objectiu.

Finalment, bona part de l’equip d’omatech (els mes vells ja ens vam retirar) van fer una sessió de karaoke + youtube-karaoke + campionats de wii a la oficina, pels vídeos que es van gravar dono fe que va ser una nit memorable. 🙂