Neurodexeus.org

Acabem de penjar el nou web del Servei de Neurologia de la Dexeus (www.neurodexeus.org). El web ha estat dissenyat i desenvolupat íntegrament per l’equip d’Omatech.

Neurodexeus.org
està implementat sobre el gestor de continguts d’Omatech. Els propis facultatius poden fer el manteniment de tot el web sense tenir coneixements tècnics ni d’html.

Un dels objectius del web és ser una porta d’entrada clara i oberta al màxim d’usuaris i pacients . Per aquest motiu hem dissenyat un web accessible (WAI-AA) i amb una clara vocació d’apropar el servei al pacient. En aquesta línea hem incorporat també un blog on els facultatius anirant publicant els seus articles sobre temes relacionats amb la pràctica de la neurologia.

Des d’Omatech pensem que l’ús del blog com a part de l’estrategia de comunicació corporativa és una pràctica relativament poc extesa en el mercat. Tant per la imatge de transparència que projecta com pels beneficis afegits relacionats amb el posicionament on-line, la incorporació del blog és una part fonamental de les nostres propostes de valor.

Desitgem que la iniciativa gairebé pionera del Servei de Neurologia de la Dexeus serveixi com a exemple de les nombroses possibilitats dels blogs més enllà de la clàssica eina de comunicació personal.