Teatre Nacional de Catalunya

A partir d’un disseny facilitat pel Teatre Nacional de Catalunya, a Omatech hem utilitzat les darreres tècniques CSS per maquetar la interfície. Destaquem el mode de disseny flexbox aplicat, caracteritzat per la seva habilitat per a alterar l’ample i alt dels seus elements per a ajustar-se el millor possible a l’espai disponible a qualsevol dispositiu.

En col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya gestionem els continguts dinàmics i estàtics del web a través de la Editora; introduim, modifiquem o treiem textos, imatges, enllaços o qualsevol element de la pàgina gràcies a la facilitat d’ús de la nostra gestora de continguts. També hem realitzat la introducció massiva de dades de temporades anteriors.

Un portal viu multidevice amb una experiència d’usuari dinàmica on pots cercar a la base de dades històrica, mirar quines funcions es faran o comprar entrades i xecs regal. Véns al teatre?