Catosfera Avui divendres, han començat les Jornades de la Catosfera (Granollers 25,26 i 27 de gener 2008), la primera trobada de blocaires, experts i emprenedors de la nova xarxa 2.0 de Catalunya.
L’equip d’Omatech ha estat convidat a la taula rodona de ‘Blogs & Literatura’ per a parlar sobre ‘Relatsencatala.cat‘. Per a nosaltres és tot un motiu de satisfacció participar en aquestes jornades i compartir taula amb uns tertulians tant excepcionals com: Laura Borràs, Doctora Europea i professora de la UOC, Jordi Ferré, editor de Cossetània i l’escriptor Jesús M. Tibau. Moderarà la taula l’escriptor Toni Ibañez.

La nostra intenció és parlar sobre relatsencatala.cat i concretament d’aquells punts que el fan un projecte tant particular i diferent. Com que la taula rodona és temàtica donarem la nostra opinió sobre el panorama de la literatura on-line en català. Una opinió que lluny de cap pretensió, parteix exclusivament de l’experiència acumulada després de 4 anys d’editar més de 45.000 relats. Es diu aviat oi? 😉