Melon District

El passat dimecres dia 19 de Setembre, vam posar en marxa el nou web de Melon District.

Melon District és un nou concepte d´allotjament per a estudiants internacionals i nacionals que busquen un nou lloc per viure a Barcelona. Ubicacions urbanes, atmosfera internacional i una àmplia gama de serveis concebuts a partir d´exigents estàndards de qualitat són els aspectes essencials que defineixen el model de Melon District i li confereixen un estil propi i diferenciat que va més enllà del simple servei d´allotjament.

La prioritat de Melon District consisteix en oferir un allotjament flexible i adaptat als requeriments dels estudiants que arriben amb propòsits diversos, ja sigui per a estudiar, per a treballar, o simplement de viatge. Aquesta flexibilitat el converteix en una opció idònia tant per a estades llargues com per a estades de mitjana i curta durada.

A Omatech ens hem encarregat de desenvolupar tota la plataforma web, des de la maquetació en XHTML i CSS fins a la integració amb el nostre gestor de continguts i l’enllaç amb el motor de reserves on-line. A banda, hem implementat una eina de CRM perquè els responsables de Melon District puguin gestionar les pre-reserves dels potencials clientes i les peticions de serveis del hostes.

Omatech ha treballat en col·laboració amb l’agència Animal, encarregada del disseny gràfic digital del web.