ipsojobs.com

Ens plau comunicar-vos el llançament del nou projecte d’Omatech: www.ipsojobs.com

Iposjobs és una borsa de treball totalment gratuïta enfocada a tasques urgents.

A Omatech sovint ens trobem en la típica situació on ens falta mans que ens ajudin urgentment a realitzar una determinada tasca. De fet, en totes les empreses passa, que en moments puntuals, cal incorporar més gent o cal resoldre temes amb molta urgència. Bé, no només a l’empresa. En l’àmbit no empresarial també hi ha moltíssimes situacions on ens cal algú i no podem esperar, per exemple, quan ens falla la cangur en l’últim moment, o s’espatlla la nevera i volem que vingui un tècnic, etc.

És en aquests casos, quan el temps ho és tot, on les borses de treball tradicionals fallen. No estan prou especialitzades per a creuar la necessitat urgent amb la disponibilitat immediata.

Amb aquesta perspectiva fruit de la pròpia experiència, hem dissenyat una borsa de treball molt senzilla sobre una plataforma multi-llenguage i multi-ciutat. La majoria de cops, quan hi ha urgència, el més probable és que la persona que pugui realitzar la feina sigui de la mateixa ciutat, per això l’eix de la pàgina és la ciutat.

Com que creiem que aquest tipus de necessitat és universal, el nostre objectiu és introduir ipsojobs a tots els països que puguem. Per això, ja de sortida hem llançant la plana en 5 idiomes diferents: català, castellà, anglès, xinès i japonès i a 7 ciutats: Barcelona, Madrid, Girona, Vic, Nova York, Tokyo i Shanghai. Per a reforçar la importància de la ciutat, cadascuna d’elles disposa de la seva pròpia adreça, per exemple: barcelona.ipsojobs.com

Qualsevol qui ho vulgui pot incorporar un nou idioma o una nova ciutat a ipsojobs.com. De fet, busquem responsables per a gestionar més ciutats. El responsable d’una ciutat s’endú el 50% dels ingressos per publicitats generats a la seva ciutat.

Esperem que la idea i el projecte us agradi, que l’utilitzeu i us faci servei. Si teniu cap suggeriment o veieu cap àrea de millora, si us plau, envieu-nos un correu a info[arroba]omatech.com i ho tindrem en compte per a noves actualitzacions.

moltes gràcies!