Els blogs del Mundo Deportivo

Estem molt contents de poder-vos anunciar que Omatech ha desenvolupat la zona Blogs del Mundo Deportivo, diari esportiu líder de Catalunya.

Els blogs del Mundo Deportivo permeten a qualsevol usuari crear-se el seu propi blog on-line en qüestió de minuts. A més, els usuaris poden triar l’aspecte del seu blog mitjançant plantilles de disseny pre-definides, per exemple, els aficionats del Barça o de l’Espanyol poden fer-se un blog amb els colors del seu equip.

La zona de blogs del Mundo Deportivo porta quinze dies en marxa i ja s’han creat més de 450 blogs. Els responsables del Mundo Deportivo i l’equip de desenvolupament d’Omatech valorem com un gran èxit la posada en marxa d’aquesta plataforma, tant a nivell de resultat final com de compliment del terminis planificats de projecte.

La col·laboració amb el Mundo Deportivo no acaba aquí però, Omatech també ha realitzat la maquetació i optimització del XHTML i CSS del nou web del Mundo Deportivo.

Així doncs, podem concloure, que després d’aquests dos exitosos projectes, el Mundo Deportivo esdevé un dels clients més referenciables i amb més visibilitat d’Omatech.

Ara bé, els mesos d’estiu donen per molt, i l’equip d’Omatech segueix amb la cinquena marxa posada. Tant és així que el passat mes de Juliol vam engegar dos webs més:

www.calippo.com: web d’un dels gelats més populars de l’estiu, el famós Calippo. El web està vertebrat com una xarxa social on els usuaris poden crear les seves pròpies festes i convidar els seus amics. Sota les tapes de calippo apareixen uns codis que els usuaris introdueixen al web i així aconsegueixen extres per a les festes. Dues d’aquestes festes passaran del món virtual al món real mitjançant un sorteig.

www.entissl.com : web de la immobiliària Entis. Està programat sobre el gestor de continguts d’Omatech. Els responsables de la immobiliària són totalment autònoms en el manteniment del web.

… i per ara això és tot, però la màquina no s’atura!!! 😉