Sclipo.com (ex visuarios.com) ha guanyat el concurs Startup 2.0.

Startup 2.0 és una concurs d’àmbit europeu que premia al millor projecte empresarial d’internet en el marc de l’anomentat web 2.0. Els organitzadors del concurs són Alianzo, Spri i La Caixa. Aquest any s’han presentat més de 300 projectes diferents a concurs i www.sclipo.com ha estat escollit el projecte guanyador.

A Omatech ens sentim especialment contents per aquest triomf. Omatech vam ser els encarregats de desenvolupar la base tecnològica d’sclipo.com. A partir del desenvolupament inicial, l’equip intern d’sclipo ha anat afegint funcionalitats fins a construir la espectacular plataforma educativa actual. Des d’aquest blog enviem una sentida abraçada a tot l’equip d’sclipo.com. Aquest premi és un reconeixement de la gran tasca que han dut a terme i és també l’inici d’una nova etapa que no pot ser menys que triomfal.

Ens agrada parlar d’sclipo.com com a plataforma educativa perquè a diferència d’altres llocs de vídeos (com www.youtube.com), a sclipo.com hi ha totes les eines necessàries per a construir relacions robustes i eficaces entre professors i alumnes. Una de les darreres funcionalitats (actualment només disponibles amb invitació) és SclipoLive, un sistema de video-conferencia on alumnes i professors fan classe en temps real. Els alumnes poden prendre notes durant la classe en el mateix web i tant els vídeos, com les notes com els comentaris queden grabats automàticament per a revisions posteriors. Aquest tipus de funcionalitats van molt més enllà dels repositoris actuals de vídeo i han estat diferencials a l’hora de designar sclipo.com com el millor startup europeu d’aquesta edició.